Werkwijze

Elke biografie is maatwerk. Daarom bestaat er geen blauwdruk van onze manier van werken. Wel hebben we een globale werkwijze.

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Aan de hand hiervan komen we tot een kapstok en een tijdpad en krijgt u een helder beeld wat u van ons kunt verwachten.

U krijgt een concept, een gedetailleerd werkplan en een offerte. Na het eerste gesprek sturen we u enkele voorbeeldpagina's zodat u kunt zien of de stijl u bevalt en of we goed verwoorden wat u voor ogen hebt.
Besluit u uw biografie door ons te laten schrijven, dan plannen we een eerste interview. Na elk interview ontvangt u een ruwe versie van dit stukje biografie. Op basis van uw op- en aanmerkingen redigeren of herschrijven we deze versie en plannen we het volgende gesprek.

Als al het schrijfwerk gedaan is, ontvangt u een gedrukt en gebonden exemplaar van uw biografie. Al dan niet met foto's, ook dat kunnen wij verzorgen. Ook krijgt u een CD met daarop de gesprekken die we hebben gevoerd.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.